Projektna konferenca programa neverjetna leta

Ljubljana, 25.10.2019 ob 10. uri

Projektna konferenca programa Neverjetna leta

V petek, 25. oktobra 2019, bo v prostorih Art Centra v Ljubljani organizirana projektna konferenca programa Neverjetna leta.

Na projektni konferenci bodo predstavljeni rezultati projekta v obdobju 2017 – 2019, izkušnja 5-letnega izvajanja programov starševstva v ZD Celje in Analiza stroškov in koristi programa Neverjetna leta, ki sta jo izdelali prof. Mojca Marc in prof. Nina Ponikvar z Ekonomske fakultete.  Predstavljene bodo tudi prve izkušnje in načrti uvajanja programov Neverjetna leta v šole.

 

Zaključno konferenco bodo otvorile Eva Strmljan Kreslin, direktorica Javnega zavoda Mala ulica in vodja projekta Neverjetna leta, Mojca Gobec, dr.med., generalna direktorica Direktorata za javno zdravje in dr. Jožica Maučec Zakotnik, predstojnica Centra za upravljanje programov preventive in krepitve zdravja pri NIJZ.

 

Prosim vas za potrditev udeležbe na elektronski naslov dusi.kumer@malaulica.si najkasneje do 22. 10. 2019.

 

PROGRAM

Neverjetna leta je dokazano učinkovit program za preprečevanje in zgodnjo obravnavo vedenjskih težav otrok.

V Sloveniji se je od marca 2015 do oktobra 2016 izvajal s pomočjo finančne podpore Norveškega finančnega mehanizma, od leta 2017 ga finančno podpira Ministrstvo za zdravje RS, od leta 2018 pa projekt sofinancira tudi Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.         

SPLETNA STRAN

Finančni mehanizem
www.norwaygrants.org

Program
www.norwaygrants.si

Nosilec programa
www.svrk.gov.si

Spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma.

Vsebina spletne strani ne odraža stališč finančnih podpornikov programa Neverjetna leta, za njeno vsebino so odgovorne izključno organizacije, ki program izvajajo.

GALERIJA

KONTAKT
Varnostna zanka: