PROGRAM NEVERJETNA LETA UVRŠČEN MED PROGRAME KREPITVE DUŠEVNEGA ZDRAVJA, KI JIH SOFINANCIRA MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE RS

Program Neverjetna leta je septembra na razpisu Ministrstva za zdravje RS pridobil status programa krepitve duševnega zdravja, ki ga sofinancira omenjeno ministrstvo.

 

Treningi za starše Neverjetna leta se bodo s finančno podporo ministrstva, ki bo trajala do novembra 2019, izvajali v devetih partnerskih organizacijah, med katerimi so Javni zavod Mala ulica – Center za otroke in družine v Ljubljani, Služba za otroško psihiatrijo na Pediatrični kliniki UKC Ljubljana, Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Ljubljana,  Vrtev Velenje, centri za socialno delo Ajdovščina, Radovljica in Ravne na Koroškem ter zdravstvena domova v Novi Gorici in Celju.

trije logoti

AKTUALNO

Uspešno izpeljan Simpozij o programu Neverjetna leta v šolah

V sredo, 6. 6. 2018 je v Atriju ZRC SAZU na Novem trgu 3 v Ljubljani potekal mednarodni simpozij o programu Neverjetna leta v šolah. Ob tem se za podporo zahvaljujemo mednarodnim partnerjem z Norveške, Finske, Velike Britanije, Estonije in Češke. Marija Anderluh je s svojimi uvodnimi pozdravi nagovorila publiko in otvorila Simpozij. Posebej se zahvaljujemo Siri Gammelsaeter, Bjorn Brunborgu, Sue Evans, Metki Kuhar ter Anici Mikuš Kos za sodelovanje in zanimive prispevke. Nenazadnje se zahvaljujemo tudi vsem udeležencem za izkazano zanimanje za program Neverjetna leta v šolah.

Preberi več

PROGRAM

Neverjetna leta je dokazano učinkovit program za preprečevanje in zgodnjo obravnavo vedenjskih težav otrok.

V Sloveniji se je od marca 2015 do oktobra 2016 izvajal s pomočjo finančne podpore Norveškega finančnega mehanizma, od leta 2017 pa ga finančno podpira Ministrstvo za zdravje RS.

         

SPLETNA STRAN

Finančni mehanizem
www.norwaygrants.org

Program
www.norwaygrants.si

Nosilec programa
www.svrk.gov.si

Spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma.

Vsebina spletne strani ne odraža stališč finančnih podpornikov programa Neverjetna leta, za njeno vsebino so odgovorne izključno organizacije, ki program izvajajo.

GALERIJA

KONTAKT
Prepiši varnostno kodo: captcha