Uspešno izpeljana projektna konferenca programa Neverjetna leta

V petek, 16. 3. 2018, je v prostorih Art centra na Komenskega 9 v Ljubljani potekala projektna konferenca programa Neverjetna leta.

 

Ob tem se za podporo zahvaljujemo našim častnim gostjam – varuhinji človekovih pravic Vlasti Nussdorfer, ministrici za zdravje Milojki Kolar Celarc in ministrici za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anji Kopač Mrak, ki so s svojimi pozdravnimi nagovori otvorile konferenco, zahvaljujemo se tudi vsem sodelujočim za njihove zanimive prispevke in nenazadnje tudi vsem udeležencem za izkazano zanimanje za program Neverjetna leta in za soustvarjanje prijetnega vzdušja.

 

 

DSC_8984

DSC_8998

DSC_9008

 

trije logoti

PROGRAM

Neverjetna leta je dokazano učinkovit program za preprečevanje in zgodnjo obravnavo vedenjskih težav otrok.

V Sloveniji se je od marca 2015 do oktobra 2016 izvajal s pomočjo finančne podpore Norveškega finančnega mehanizma, od leta 2017 ga finančno podpira Ministrstvo za zdravje RS, od leta 2018 pa projekt sofinancira tudi Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.         

SPLETNA STRAN

Finančni mehanizem
www.norwaygrants.org

Program
www.norwaygrants.si

Nosilec programa
www.svrk.gov.si

Spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma.

Vsebina spletne strani ne odraža stališč finančnih podpornikov programa Neverjetna leta, za njeno vsebino so odgovorne izključno organizacije, ki program izvajajo.

GALERIJA

KONTAKT
Varnostna zanka: