TITLE

DESCRIPTION

Predstavitev programov Neverjetna leta Varuhinji človekovih pravic

Na Pediatrični kliniki smo v decembru gostili Varuhinjo človekovih pravic ga. Vlasto Nussdolfer z najožjimi sodelavci, kjer smo jim predstavili projekt Neverjetna leta, izkušnje z njim in velik odziv s strani staršev in partnerskih organizacij, v katerih programi potekajo. Izrazila je veliko podporo nadaljnjemu izvajanju programov Neverjetna leta. Posebno pohvalo je namenila sodelovanju različnih resorjev pri načrtovanju širjenja programov zgodnje pomoči otrokom in njihovim družinam.

O PROJEKTU

Pilotski projekt, s katerim v Sloveniji uvajamo prvi dokazano učinkovit program, v svetu znan z imenom Neverjetna leta, za preprečevanje in zgodnjo obravnavo vedenjskih težav otrok.

V Sloveniji je projekt poimenovan “Neverjetna leta – Duševno zdravje za vsakega otroka” in bo potekal s sredstvi Norveških finančnih mehanizmov.

         

PODPORA

Finančni mehanizem
www.norwaygrants.org

Program
www.norwaygrants.si

Nosilec programa
www.svrk.gov.si

Spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino te spletne strani je odgovoren izključno UKC Ljubljana in zanjo v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca Programa Norveškega finančnega mehanizma.

GALERIJA

KONTAKT