PROGRAM NEVERJETNA LETA UVRŠČEN MED PROGRAME KREPITVE DUŠEVNEGA ZDRAVJA, KI JIH SOFINANCIRA MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE RS

Program Neverjetna leta je septembra na razpisu Ministrstva za zdravje RS pridobil status programa krepitve duševnega zdravja, ki ga sofinancira omenjeno ministrstvo.

 

Treningi za starše Neverjetna leta se bodo s finančno podporo ministrstva, ki bo trajala do novembra 2019, izvajali v devetih partnerskih organizacijah, med katerimi so Javni zavod Mala ulica – Center za otroke in družine v Ljubljani, Služba za otroško psihiatrijo na Pediatrični kliniki UKC Ljubljana, Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Ljubljana,  Vrtev Velenje, centri za socialno delo Ajdovščina, Radovljica in Ravne na Koroškem ter zdravstvena domova v Novi Gorici in Celju.

trije logoti

AKTUALNO

Novinarska konferenca ob pridobitvi finančne podpore Ministrstva za zdravje RS

Javnosti smo predstavili program Neverjetna leta, načrte za njegovo izvajanje v času finančne podpore Ministrstva za zdravje RS ter vizijo njegove nadaljnje implementacije v slovenski prostor

Preberi več

O PROJEKTU

Pilotski projekt, s katerim v Sloveniji uvajamo prvi dokazano učinkovit program, v svetu znan z imenom Neverjetna leta, za preprečevanje in zgodnjo obravnavo vedenjskih težav otrok.

V Sloveniji je projekt poimenovan “Neverjetna leta – Duševno zdravje za vsakega otroka” in bo potekal s sredstvi Norveških finančnih mehanizmov.

         

PODPORA

Finančni mehanizem
www.norwaygrants.org

Program
www.norwaygrants.si

Nosilec programa
www.svrk.gov.si

Spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino te spletne strani je odgovoren izključno UKC Ljubljana in zanjo v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca Programa Norveškega finančnega mehanizma.

GALERIJA

KONTAKT